Vítězství 3:1 na pažitu Starého Hobzí

6.10.2014

Při příjemném nedělním počasí 15.6.2014 se od 12.30 hod. odehrálo poslední utkání starších žáků mezi Starým Hobzí (doposud druhé mužstvo tabulky) a již jistým vítězem mužstvem Slavonic.

Před zápasem si hráči řekli, že si půjdou zahrát fotbal a ukáží, že jsou právem PŘEBORNÍCI OKRESU a toto předsevzetí naplnili i na hřišti. Až do 30 min. s námi soupeř držel krok, i když jsme měli míč více na kopačkách než soupeř (i když naše borce, trochu občas trápilo zpracování toho kulatého nesmyslu). Těsně před poločasem se prosadil L.Nehyba a šlo se do kabin.

Po deseti minutách hry přidal J.Kašpárek druhý gól a my jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili a konrolovali průběh zápasu. V 62‘ min. přišla nejhezčí akce zápasu , kdy J.Kašpárek dostal ve středu hřiště míč, obešel dva protihráče našel Pavla Slabého, který mu krásně míč prostrčil mezi dalšími dvěma protihráči a Honzova střela skončila v síti. Od té doby si chtěli všichni útočníci a záložníci dát gól a přestali se vracet a tak soupeř po krásné střele (na kterou nestačil ani náš vynikající J.Kukla v bráně) snížil na konečných 1:3.

Sestava: J.Kukla,- M.Janák, M.Jindrák, O.Zich, F.Žampa, – L.Nehyba, J.Kašpárek, A.Simovská, D.Nevrkla, P.Marhoun, J.Hamerle, Pavel Slabý, Petr Slabý, J.Anděl.

Věřím, že i v příštím roce se najde hrstka nadšenců, která pomůže zadarmo Fotbalovým mládežnickým oddílům opět k dobrým výsledkům v OKRESNÍM PŘEBORU, neboť stejně jako ŽÁKŮM se vedlo mužstvu DOROSTU, (které je též okresním přeborníkem) a mužstvo STARŠÍ PŘÍPRAVKY skončilo ve své soutěži na velice hezkém druhém místě.

Za trenéry mládeže: Radim Jindrák

 

ytvořeno 26. 6. 2014 7:42

Napsal Radim Jindrák