Tj Sokol Slavonice – FK Studená/Kunžak 9:2

26.4.2015

Ve středu 22.dubna v 17:30  nastoupila naše přípravka k prvnímu jarnímu utkání proti Studené.

Za slunečného počasí a pěkné návštěvy fanoušků jsme vstoupily do utkání ve velkém stylu. Již od začátku utkání jsme měli velkou převahu,která vyústila ve vítězný gól. Po vstřeleném gólu jsme  dále pokračovali v dobrém výkonu a do konce prvního poločasu jsme nastříleli dalších 5 gólů. Soupeř vystřelil za první poločas pouze dvakrát na naší branku,ale i přesto se mu podařilo jednou sko’rovat a tak první poločas skončil 6 : 1 v náš prospěch.

Do druho poločasu jsme vstoupily opět dobře, a i když se nám nedařilo střelecky, měli jsme utkání pod kontrolou. V polovině poločasu jsmemužstvo prostřídal a dali tak možnost našim nejmenším hráčům,  čehož soupeř využil k vyrovnání hry. V této chvíly nás podržel  náš gólman svými zákroky. Utkání jsme nakonec dohrály s výsledkem 9 : 2, což odpovídalo dění na hřišti. Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům za předvedený výkon,ale také fanouškům za výbornou kulisu.

Střelci gólů : Anděl Vojtěch 4, Mareš Zdeněk 3, Matula Jan a Karpíšek Matyáš po 1.

Sestava : L. Zamazal, J. Matula, Z. Mareš, M. Chaloupka, V. Anděl, M. Karpíšek, Š. Kučera, V. Karásek, M. Nosek a P. Panzer.

Trenéři: Radek Kučera a Radek Deutchar.

 

Vytvořeno 26.4 2015 14 : 30

Napsal Radek Kučera