FOTBALOVÝ ŽÁCI V TELČI ZASLOUŽENĚ TŘETÍ

6.10.2014

První sobotní dopoledne strávili naši žáci na fotbalovém turnaji v nové překrásné hale v Telči, kde si vůbec nevedli špatně. Velkou výhodu tohoto turnaje je,že se zde potkávají mužstva sousedních krajů a tak dojde k jakési konfrontaci kvality hráčů.

Již při ranním srazu bylo vidět, že je našich kluků tak spíše do nějaké karetní hry, neboť se sešlo 1.2.2014 v 07.45 hod. na autobusovém nádraží 6 hráčů. (Fanda Žampa, Martin Janák, Petr Marhoun, Dominik Nevrkla, Petr a Pavel Slabý).Chyběl nám brankář Jakub Anděl(omluven z rodinných důvodů) a Martin Jindrák(zranění).

Po příjezdu do Telče bylo více méně jasné, že do brány půjde náš univerzál Fáfa(může hrát na každém postu a to kvalitně), v obraně nás podržel Martin Janák ( ještě stačil vsítit 4 branky) s Petrem Slabým a v útoku se střídali Petr Marhoun (náš nejlepší střelec dal 9 branek), Pavel Slabý a Dominik Nevrkla. Taktiku trénéra J.Pšenčíka plnili hráči velice dobře (hráli jsme na šikovného střelce , a proto přesné přihrávky, jak od brankáře, tak všech hráčů směřovali vesměs na P.Marhouna a ten dával góly, což mu umožňoval i velmi aktivní pohyb ostatních hráčů mužstva. Kluci hráli opět pěkný fotbal a jak Studené, tak Telči byli více než vyrovnaným soupeřem.

Konečná „bedna“ proto byla více než zasloužená a kluci si to následně užili, jak při předávání cen, tak pozdější „nealko“ oslavě na „mexické kuželně“.

Výsledky: Slavonice-Předín 4:3, Telč-Slavonice 2:1, Slavonice-Dačice 2:2, Studená – Slavonice 4:3, Slavonice-Černič 4:2.

Konečné pořadí : 1.Studená, 2.Telč, 3.Slavonice, 4.Předín, 5.Dačice, 6.Černič.

Poděkování za dopravu hráčů a morální podporu panu Zdeňku Žampovi.

Za mužstvo žáků TJ Sokol Slavonice Radim Jindrák a Jiří Pšenčík.

 

Vytvořeno 16. 2. 2014 17:00

Napsal Radim Jindrák