Suveréní vítězství fotbalových žáků ve Stráži

6.10.2014

Sobota 10.5.2014 postavila do cesty našim fotbalovým nadějím mužstvo Stráže nad Nežárkou a tak jsme v 08.40 hod. vyrazili společně s mužstvem dorostu ( hrálo na hřišti Chlumu o první místo v OP soutěže dorostu) autobusem vstříc vítězství.

Vzhledem k tomu,že mužstvo Stráže bylo v tabulce okresního přeboru poslední, dalo se čekat, že první mužstvo tabulky „Slavonice“ by mělo vyhrát. Hned v úvodu utkání kluci (a Adéla) dali v 3´min. gól a prakticky bylo rozhodnuto a zápas se hrál téměř na jednu bránu. Do poločasu jsme soupeři dali pověstného „bura“ a do kabin se šlo za stavu 0:5 pro Slavonice.

Druhý poločas probíhal v obdobném duchu jako ten první a to jsme nechali hrát všechny tři minižáky (Jakub Anděl, Slabý Pavel, Slabý Petr) a „starší“ hráče nechali odpočívat na lavičce. Kluci hráli opět pěkný fotbal a i druhý poločas soupeři nadělili „bura“. Celkový výsledek Stráž nad Nežárkou x Slavonice 0 : 10.

Cesta domů byla veselá, neboť mužstvo dorostu vyhrálo v Chlumu 2 : 1 a stejně jako žáci se momentálně vyhřívá na prvním místě tabulky Okresního přeboru. „Dobrá práce kluci“, teď mohou trenéři a funkcionáři fotbalového oddílu přemýšlet zda si příští rok nekopnout krajskou soutěž.

Sestava Slavonic : Kukla J. – Jindrák M.,Janák M.,Žampa F.,Zich O. – Kašpárek J.,Nehyba L.,Simovská A.,Slabý Petr, Slabý Pavel, Marhoun P.,Anděl J.

Trenér žáků : Radim Jindrák

 

Vytvořeno 23. 5. 2014 9:21

Napsal Radim Jindrák