Bod za remízu z Nové Bystřice je málo!

6.10.2014

V sobotu 24.5.2014 se vydalo v 09.00 hod. 11 hráčů fotbalového oddílu žáků společně s trenéry na další zápas s mužstvem Nové Bystřice.
Úvod utkání byl vyrovnaný, ale poté naši hráči začali přebírat iniciativu a vytvořili si i dvě stoprocentní šance, ale bohužel J.Kašpárek neuspěl ani jednou. Bystřice hrozila z rychlích brejků po pravém křídle, ale O.Zich se stoperem M.Jindrákem téměř vše vyřešili a co nestihli vyřešit pochytal vynikající J.Kukla v bráně.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím,že opět budeme hrát a nějákou šanci proměníme. Opak byl pravdou, hrála N.Bystřice a to přes střed hřiště, který jsme úplně vyklidili (L.Nehyba si stoupl do útoku a čekal, až mu někdo hodí míč a J.Kašpárek přestal běhat také). V této době nás opět držela obrana a brankář. Kluci začali hrát bohužel až posledních deset minut, kdy posílali míče po lajně na J.Hamrleho. Tři minuty před koncem utkání šel opět krásný pas na J.Hamrleho, který by šel sám na brankáře hostí, ale L.Nehyba si neodpustil opět nějaké „kecy“ (v zápase již poněkolikáté a nejen on) a tak se místo útoku na soupeřovu branku, kopal nepřímí kop proti naší bráně. Zápas skončil bezbrankovou remízou a tak se šlo na penalty, které tvrdím, že jsou loterií. Na penalty naše mužstvo prohrálo 4:3 a tak si vezeme z N.Bystřice jenom jeden bod.

Bohužel po tomto utkáni si někteří hráči musí sáhnout do svědomí a vrátit se nohama na zem a víc na hřišti běhat, než „kecat“. Výborný zápas odehráli J.Kukla, M.Jindrák, O.Zich,J.Hamrle.

Sestava Slavonic : J.Kukla – M.Jindrák,O.Zich,F.Mašek,F.Žampa,- L.Nehyba,J.Kašpárek,A.Simovská, D.Nevrkla, J.Hamrle,P.Marhoun.

Trenéři žáků FO Slavonice: Radim Jindrák, Jiří Pšenčík.

 

Vytvořeno 2. 6. 2014 11:01

Napsal Radim Jindrák