Dorost v Bystřické hale na osmém místě

13.1.2015

Dorost v Bystřické hale na osmém místě.

Čtyři dny před štědrým dnem léta páně 2014 se zúčastnilo mužstvo dorostu od 09.00 hod. opět kvalitně obsazeného fotbalového turnaje v Nové Bystřici. Tak jako před týdnem u starších žáků i nyní u dorostenců platila ta samá pravidla, celkem 10 mužstev (rozdělena do dvou skupin), hrací doba 1×12 min., 4 hráči + brankář, polovina mužstev účastník 1.Atř. krajského přeboru, druhá polovina soutěž Okresního přeboru.

Slavonice – Nová Bystřice „B“ 2-1

Ve vyrovnaném  zápase sice naši hráči prohrávali, ale dokázali jej otočit a zvítězit což je příjemně naladilo před dalším zápasem. Po zápase srandičky od kluků ve smyslu, že se nemusím bát neboť „oni ze středních škol jsou již zvyklí na velkou halu“ bylo fajn, ale jak ukázal turnaj pravdivé jen napůl.

Slavonice – Břilice     0:0

Kluci zápas odehráli dobře a stačilo dát z vytvořených šancí gól, což se bohužel nestalo (vzpomněl jsem si na starší žáky týden dozadu) a bod z tohot zápasu byl málo.

Slavonice- Nová Včelnice 1:3

V tomto zápase se naplno projevil kvalita hráčů, kdy někteří Včelnický kluci oblékají dres ve velké kopané za účastníky vyšších soutěží (krajský přebor, národní liga) a my jsme nestačili téměř v ničem a zaslouženě prohráli.

Slavonice-Studená/Kunžak 1:2

Ve vyrovnaném zápase, kdy nám šlo o postup ze skupiny jsme opět prohráli po chybách v obranné hře a neschopnosti dát gól i z těch nejvyloženějších šancí.

Slavonice –Strmilov   0:4

Zklamání z nepostoupení ze skupiny bylo pro kluky tak velké, že to bohužel bylo vidět i na tomto zápase o celkové umístění a tak našim klukům patřilo celkově osmé místo.

Dorostenci nastoupili v tomto složení: J.Kukla, J.Dvořák, T.Neuvirt,F.Lojda, J.Šedivý, L.Zrucký, M.Přibyl, L.Nehyba.

Za fotbalové trenéry mládeže Radim Jindrák.