Pěkný fotbal žáků Slavonic otevřel jaro přesvědčivou výhrou

5.5.2015

Pěkný fotbal žáků Slavonic otevřel jaro přesvědčivou výhrou!

V neděli 19.4.2015 otevřeli starší žáci Slavonic fotbalové jaro od 13.00 hod. zápasem proti Starému Hobzí. Po zimní přípravě, které většina starších hráčů v tělocvičně moc nedala (ještě že mladších kluky fotbal baví a tréninků se zúčastňovali pravidelně) se hrálo o třetí místo v tabulce.

Kluci příjemně překvapili a v zápase jasně dominovali. Nejvíce trenéry potěšili hrou, kdy si míč pěkně nahrávali po zemi a soupeře prakticky k ničemu nepustili. P.Marhoun dal tři góly a svůj dobrý výkon završil gólově i J.Kašpárek a tak naši hráči zvítězili 4:0. Pochvalu si za bojovný, fotbalový výkon zaslouží všichni od brankáře až po posledního hráče na střídačce a tak se tato hra musela líbit i přihlížejícím na tribunách, kterých bylo také dost (ve 12.00hod. skončil zápas mužů „B“ a spoustu fanoušků zůstala i na žákovský zápas). Trenéři rovněž zkusí od podzimu zohlednit čas začátku utkání, neboť dle vyjádření většiny maminek našich hráčů by jim poobědový čas vyhovoval více.

Sestava: Žampa, Janák,Jindrák,Zich,Petr Slabý, Pavel Slabý, Kašpárek,       Nehyba,Nevrkla,Marhoun,Anděl,Nikrmajer,Hamrle.

Za trenéry starších žáků: Radim Jindrák, Jiří Pšenčík.