Žáci na zeleném pažitu proti Nové Bystřici opět vyhráli 4:0

5.5.2015

Žáci na zeleném pažitu proti Nové Bystřici opět vyhráli 4:0.

Po týdení pauze, kdy naši starší žáci měli víkendové volno čekal náš tým celek Nové Bystřice, který hraje svoje zápasy v Číměři, neboť svůj trávník kompletně renovuje a tak v neděli 3.4.2015 začal zápas od 10.00 hod.

Odjeli jsme v totožné sestavě jako před 14dny (chyběl J.Anděl – angína), ale s vědomím, že čtyřem tréninků opět někteří hráči moc nedali (jednou byla chyba i na straně trenérů).

První poločas byl vyrovnaný z obou stran a tak naše mužstvo vedlo po chybě domácího gólmana, kterému proklouzla na mokré trávě střela J.Kašpárka. V druhém poločase jsme čekali nápor hráčů Nové Bystřice, ale k tomu nedošlo, možná i proto, že P.Marhoun se posunul ze zálohy do útoku a zde dělal hráčům soupeře velké starosti a ve 46 min. dal gól na 2:0.( v prvním poločase se ze zálohy spíš stahoval do obrany na post „třetího stopera“ a soupeř díky tomu byl před naší brankou nebezpečný.) V 53´min. zahrával J.Kašpárek další roh, který tentokrát krásně přetáhl na zadní tyč a L.Nehyba neméně krásně zvýšil již na 3:0. Poslední gól dal J.Kašpárek, který se prokličkoval přes tři hráče, narazil si z jedním z dvojčat kluků Slabých a zakončil na 4:0. Poslední dvě gólové akce byli opravdu jako z učebnice fotbalu a je vidět,že žáci opravdu umí hrát hezký pohledný fotbal. Jediným černým puntíkem na zápasu bylo zranění L.Nehyby, který zpracoval tvrdý střílený nákop soupeře svojí hrudí, tak nešťastně, že se mu po zápase špatně dýchalo a byl hospitalizován v nemocnici. Přejem brzké uzdravení a co nejvíce minut strávených na hřišti a ne v nemocnici.

     Chci poděkovat J.Vláčilovi a V.Kašpárkovi, kteří pomáhají trenérům mužstva v době, kdy se z pracovních důvodů nemohu zúčastňovat zápasů nebo tréninků.

Sestava: Žampa, Janák,Jindrák,Petr Slabý,Pavel Slabý,                                                                                                                                                                  Zich,Kašpárek,Nehyba,Nevrkla,Marhoun,Nikrmajer, Hamrle.

Za Fotbalový oddíl TJ Sokol Slavonice : Radim Jindrák, Jiří Pšenčík.