10. ROČNÍK „KOMINICKÉHO“ FOTBALOVÉHO TURNAJE V KUNŽAKU VYHRÁLI SLAVONICE.

6.10.2014

V Sobotu 8.2.2014 vyrazili naši „Minižáci“ ráno v 07.30 hod. na již tradiční turnaj starších přípravek do Kunžaku, který byl vždy velmi kvalitně obsazen.

Trenérovi Radkovi Kučerovi se sešlo komletní mužstvo, a proto se očekával dobrý výsledek někde v popředí tabulky, nejlépe na stupních vítězů. Již po třech vyhraných zápasech a plném počtu bodů a hlavně s nádhernou hrou, kterou sportovně oceňovali zejména trenéři soupeře (zejména ta od Třeboňského trenéra všechny těšila), začalo mužstvo mířit vysoko.

Dva nejůležitější zápasy kluci zvládli přímo fantasticky, ten s Třeboní, který jsme vyhráli 1:0 nás podržel velice dobře chytající Jakub Anděl (za celý turnaj nedostal ani jeden gól), před kterým hrála výborná obrana (Petr Slabý-ještě stačil dát 5 gólů, Jan Matula, Karásek Tadeáš -1 gól ) a druhý zápas s Horním Žďárem,který vyhráli 6:0, kde se předvedli zase zejména naši útočníci Dominik Nevrkla (nejlepší střelec turnaje 12 gólů), Pavel Slabý (5 gólů – víc jich dát nemohl, protože by se prý brácha na něj zlobil), Matouš Nikrmajer (2 góly ). Zejména v tomto utkání musím zmínit ještě jednou nádhernou hru „mexikánů“, kdy kluci dávali góly do prázdné brány po „vyšachování“ soupeře. Kluci odehráli celý turnaj v pohybu, kde se nabízeli do přihrávky a kombinace a prodali to co se učí na trénincích a proto celý turnaj zaslouženě VYHRÁLI.

Výsledky: Studená – Slavonice 0:3, Slavonice – Chlum 2:0, Kunžak – Slavonice 0:6, Slavonice – Strmilov 0:4, Třeboň – Slavonice 0:1, Slavonice – Mrákotín 3:0, Horní Žďár – Slavonice 0:6.

Konečné pořadí : 1.Slavonice, 2.Třeboň, 3. Horní Žďár, 4.Strmilov, 5.Mrákotín, 6.Chlum, 7.Studená, 8.Kunžak.

Za dopravu hráčů trenéři děkují paní Nevrklové, panu Martinu Matulovi a Drahošovi Slabých.

Pro rodiče dětí, které mají zájem své dítě přihlásit do fotbalového kroužku a nové nadšené fotbalisty připomínám, že tréninky jsou v pondělí a středu od 16.30 hod. v tělocvičně ZŠ.

Za trenéry minižáků TJ Sokol Slavonice : R. Jindrák, R. Kučera, Vladimír Teplý.

Vytvořeno 16. 2. 2014 17:13