Slavonice x Lodhéřov 1:1

6.10.2014

V neděli 1.6.2014 slavonické fotbalové žáky čekal soupeř z Lodhéřova (předposlední mužstvo OP) a tak jsme od 10.00 hod. čekali, že si vylepšíme skóre.

Po pěti minutách utkání hned „vyrobil“ F.Žampa chybu, kterou mohl napravit stoper M.Janák, ale ten místo, aby si všímal míče, který se valil do vápna k naší bráně, vletěl do hráče soupeře jako „Tomáš Řepka“ a rozhodčí zcela správně odpískal penaltu 0:1. Bohužel ani toto kluky(a Adélu) neprobudilo celý první poločas. I přesto dokázali vyrovnat po rohovém kopu, kdy se trefil J.Kašpárek.

O přestávce byl v kabině „vítr“, a jak bylo vidět na hřišti začalo se i běhat a přišlo velké množství šancí. „Mexikánští“ střelci si však zřejmě obuli kopačky opačně a ani jednu z deseti velkých příležitostí neproměnili a diváky, kteří přišly kluky povzbudit z toho musely bolet oči. Po 70 minutách 1:1 a opět loterie penalt. První tři naši hráči neproměnili (na naše vítězství na penalty by si v tu chvíli asi nikdo nevsadil ) a soupeř po třetí sérii vedl 2:0. Pak přišel F.Žampa a vykřesal nám naději . P.Marhoun opět nezklamal a srovnal na 2:2. J.Kukla chytil a sám šel v šesté sérii kopat. S přehledem proměnil, stoupl si do brány a naštěstí kapitán hostí míč kopl metr nad bránu a my brali vítězství 3:2 na penalty.

V zápase zamrzel „prochrápaný“ první poločas, a zahozené šance, na druhou stranu potěšilo šťastné vítězství na penalty.

Sestava Slavonic – J.Kukla – M.Janák, F.Mašek, O.Zich, F.Žampa – A.Simovská, J.Kašpárek, L.Nehyba, D.Nevrkla, P.Marhoun, J.Hamerle, Petr Slabý, Pavel Slabý, Jakub Anděl, M.Mikš.

Trenéři žáků : Radim Jindrák, Jiří Pšenčík.

 

Vytvořeno 10. 6. 2014 15:35

Napsal Radim Jindrák