Fotbalový žáci přebrali pohár za vítězství v OKRESNÍM PŘEBORU

6.10.2014

V sobotu 7.6.2014 od 10.00 hod. nás čekal předposlední zápas sezóny na domácím pažitu s mužstvem Horního Žďáru/J.Hradec „B“.

První poločas lze shrnout do jedné věty.Našim hráčům se nechtělo běhat a zřejmě ještě spaly a soupeř po 35 min. vedl zaslouženě 0:2.

V kabině zákonitě musela přijít bouřka (trenér p.Pšenčík a druhý zaskakující trenér V.Kašpárek) vyburcovali mužstvo k výbornému výkonu. Po deseti minutách byl stav utkání 2:2 a netrvalo dlouho a již naše mužstvo vedlo 4:2. Zejména J. Kašpárek (v zápase dal 3 góly) a L. Nehyba se v druhém poločase zlepšili o 300% a strhli všechny slavonické hráče k parádní hře, která se musela všem přítomným líbit. Škoda jen neproměněné penalty, kterou si L. Nehyba krásně vybojoval svojí individuelní akcí, ale bohužel při exekuci pokutového kopu zamířil vedle brány. Zápas hráči vyhráli celkově 5:2 a po jeho odehrání předal p.Brož (delegovaný rozhodčí) pěkný pohár a diplom za VÍTĚZSTVÍ V OKRESNÍM PŘEBORU STARŠÍCH ŽÁKŮ.

Sestava: J.Kukla,- M.Jindrák,F.Mašek,O.Zich,F.Žampa,- A.Simovská,J.Kašpárek,L.Nehyba, D.Nevrkla, J.Hamerle, P.Marhoun, Petr Slabý, Pavel Slabý.

Trenéři žáků: R. Jindrák, J. Pšenčík, V. Kašpárek

 

Vytvořeno 26. 6. 2014 7:34

Napsal Radim Jindrák